Ismo Alanko julkaisee uuden levyn ja lähtee kiertueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ismo Alanko lähtee uuden albumin julkaisun myötä paljon odotetulle klubikiertueelle. Keikat alkavat 1. maaliskuuta Vantaan Tulisuudelmasta, ja uusi yhtye kiertää festarien ja suurimpien kaupunkien lisäksi myös pienemmillä paikkakunnilla.

Ismo Alanko julkaisee nyt myös uransa pisimmän levytystauon jälkeen uuden albumin. Tulevan levyn nimi on Maailmanlopun sushibaari, ja otsikon mukaisesti albumilta löytyy varsin kontrastinen biisikattaus.

– Vaikka musiikki on uutta ja tuoreen kuuloista, siinä on myös kaikuja kaikesta siitä, mitä olen viimeisen reilun kolmenkymmenen vuoden aikana tehnyt. On Hassisen reteyttä, Veljien maanisuutta, soolouran moniulotteista sävellyksellisyyttä, Säätiön etnoilua ja Teholla parantunutta pöhköä itsevarmuutta, Ismo Alanko kommentoi.

Levy julkaistaan 22. helmikuuta, ja CD-formaatin lisäksi se ilmestyy myös vinyylinä. Albumin biisilista, kansi ja seuraava maistiaiskappale julkaistaan perjantaina Ismon Facebook-sivulla. Kiertuekokoonpanona toimii myös levyllä soittava yhtye, jossa Ismon ohella soittaa Jussi Jaakonaho, Mikko Mäkelä, Juho Viljanen ja Niko Votkin.