Salma Hayekin jättirinnat pursuivat tiukasta asusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Salma Hayek on ollut viime aikoina otsikoissa enemmän muotojensa kuin töidensä merkeissä. Jopa Hollywood-kaunotar Megan Fox on kertonut haastattelussa haluavansa samanlaiset rinnat kuin Hayekilla. Latinokaunotar nähtiin taannoin Suomen valkokankailla Savages-elokuvassa.

Nyt 46-vuotias kaunotar on kuvattu Golden Globe -gaalatapahtuman jatkobileissä. The Weinstein Companyn järjestämiin juhliin muodokas neitokainen asteli asussa, jonne hänen rintamuksensa hädin tuskin mahtui.

Meksikolaissyntyinen Salma Hayek muistetaan rooleistaan elokuvissa kuten Desperado, Frida ja Oikeesti Aikuiset. Hayek paljasti taannoin olleensa Yhdysvaltoihin muuttaessaan laiton maahanmuuttaja. Ranskalaisen miljardööri Francois Henri Pinaultin kanssa naimisissa oleva Hayek synnytti parin yhteisen Valentina-tyttären vuonna 2007.