Povipommi raskaana räppärille – tuleva äiti paljastavissa kuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen räppäri Fazer on saavuttanut suosiota hip hop -trio N-Dubzin jäsenenä. Yhtyeeseen kuuluvat myös Tulisa Contostavlos ja räppäri Dappy. Nyt 25-vuotiaan rap-tähti Fazerin uutisoidaan tehneen tyttöystävänsä Ashley Emman raskaaksi.

Muodokas glamourmalli onkin uutisten mukaan jo kuudennella kuulla raskaana. Tulevat vanhemmat ovat kertoneet onnellisesta odotuksestaan läheisilleen. Ashley Emma on tehnyt aiemmin uraa poseeraamalla viihdelehtien kuvissa. Hän onkin esimerkiksi Twitter-blogiinsa lisäämiensä kuvien perusteella varsin näyttävän näköinen neitokainen.

Fazer, eli Richard Dawson, oli aiemmin suhteessa bändikaverinsa Tulisa Contostavlosin kanssa. Heidän suhteensa kesti vuodesta 2010 viime vuoden alkuun asti. Tauolla ollut N-Dubz ilmoitti äskettäin jatkavansa yhteistyötä tulevaisuudessa.