Lucy Mecklenburgh upeassa rantakunnossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britanniassa The Only Way Is Essex -saippuasarja on saanut suuren suosion ja nostanut nopeasti useita sen tähtiä julkkiksiksi. Eräs heistä on 21-vuotias Lucy Mecklenburgh, joka on kunnostautunut lähivuosina myös vaatekaupan omistajana.

Neitokainen on viime aikoina lomaillut Meksikon Cancunissa poikaystävänsä Mario Falconen kanssa. Lucy joutui lomallaan luonnollisesti paparazzien mielenkiinnon kohteeksi. Hänet ikuistettiin rannalla verhoutuneena violettiin uima-asuun, joka korosti tähden kurveja.

21-vuotias englantilainen Lucy Mecklenburgh on näyttelijäkaunotar, joka teki läpimurtonsa The Only Way Is Essex -televisiosarjassa. Näyttelemisen lisäksi hän työskentelee myös muotisuunnittelijana. Neitokainen seurustelee näyttelijäkollegansa Mario Falconen kanssa, ja pariskunta suunnittelee menevänsä naimisiin lähitulevaisuudessa.