Twilight-kohuparin suhdesotku paisuu: Taas ero!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-vampyyrielokuvien päätähdet Robert Pattinson ja Kristen Stewart joutuivat viime vuonna pettämisskandaalin keskiöön. Näyttelijäkaunotar petti poikaystäväänsä naimisissa olevan miehen kanssa. Sittemmin he kuitenkin palasivat lyhyen eron jälkeen takaisin yhteen.

Viime aikoina verkossa on liikkunut huhuja, joiden mukaan pariskunnan suhde olisi ongelmissa. Nyt huhut ovat ilmeisestikin osoittautuneet todeksi, sillä Robert Pattinsonin väitetään jättäneen Kristen Stewartin. Brittiläisen elokuvatähden kerrotaan eronneen tyttöystävästään viikonloppuna Golden Globe -palkintogaalan jälkeen.

Kristen Stewart lensi äskettäin Los Angelesiin, koska hänen piti olla poikaystävänsä deittinä kyseisessä gaalassa. Robert Pattinson ei kuitenkaan päättänyt ottaa neitokaista mukaan avecikseen punaiselle matolle, koska hän haluaa heidän olevan jatkossa vain ystäviä. Lähteen mukaan mies rakastaa yhä avopuolisoaan. Hän toivoo eron kasvattavan pariskunnan välistä luottamusta, joka murskaantui taannoin pettämisen takia.

– Robert rakastaa Kristeniä, mutta hän haluaa heidän olevan vain ystäviä. Kristen ymmärtää eron syyn, vaikka hän onkin järkyttynyt. Robert aikoo keskittyä jatkossa täysillä uraansa, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Viihdemaailman seuratuimpiin pariskuntiin lukeutuneiden Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin ero ei ole suinkaan ainut laatuaan, sillä myös muutama muukin supertähti on eronnut viime aikoina. Esimerkiksi One Direction -poikabändin poppari Harry Styles erosi hiljattain tyttöystävästään Taylor Swiftistä riitaisissa merkeissä. Myös teinitähti Justin Bieber erosi äskettäin Disney-kaunotar Selena Gomezista.

Kristen Stewartin viimekesäinen pettämisskandaali sai alkunsa paparazzikuvista, joissa Kristen nähtiin suutelemassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Stewart myönsi pettäneensä Pattinsonia Sandersin kanssa pian kuvien leviämisen jälkeen. Äskettäin mediassa kerrottiin, että kyseiselle Lumikki-elokuvalle tehdään myös jatko-osa, mutta Sandersin paikalle palkataan uusi ohjaaja.