Selena Gomez löysi uuden rakkaan? Nälkäpeli-komistus seurana

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime aikoina julkisuuden keskiössä on ollut näyttelijäkaunotar Selena Gomezin ja teinitähti Justin Bieberin myrskyisä suhde, joka päättyi äskettäin lukuisten ongelmien takia. Popparin uutisoitiin muun muassa olevan liian riippuvainen kuuluisasta rakkaastaan ja pommittaneen tätä puhelinsoitoilla.

Nyt 20-vuotias Selena onkin ottanut kaiken irti sinkkuelämästään. Hänen huhutaan löytäneen varsin nopeasti uuden komistuksen rinnalleen. Tähti nimittäin flirttaili vastikään varsin läheisissä tunnelmissa Nälkäpeli-tähti Josh Hutchersonin kanssa Golden Globe -gaalan jälkitunnelmissa.

Seurueessa oli läsnä myös Vanessa Hudgens, joka on aiemmin deittaillut Hutchersonia. Neitokainen näytti silminnäkijöiden mukaan antavan hyväksyntänsä parin tutustumiselle. Gomezin nähtiinkin lopulta poistuvan tapahtumasta yhtä aikaa Josh Hutchersonin kanssa, uutisoi Hollywood Life -lehdelle. Aika näyttää, kuullaanko bileparista vielä lisää.

Suursuosion saavuttanut Justin Bieber on joutunut uransa aikana jo lukuisiin kohuotsikoihin ja mediaskandaaleihin. Poptähden ja hänen tyttöystävänsä, Selena Gomezin suhdesotkuja on puitu mediassa runsaasti viime aikoina. Selena Gomez on seurustellut aiemmin Nick Jonasin kanssa, kun taas Bieberin entisiin heiloihin lukeutuu muun muassa popkaunotar Jasmine Villegas.