Erica Menan muodot uhmaavat painovoimaa – Kim Kardashiankin kalpenee

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkisuuteen pyrkii jatkuvasti uusia kaunottaria, jotka toivovat saavansa jalansijaa viihdealalla esimerkiksi realityohjelmien tai B-luokan elokuvien avulla. Yhdysvalloissa tällainen tapaus on malli-laulaja Erica Mena, joka on tähdittänyt muun muassa Love & Hip-Hop -realitysarjaa.

Nyt muodokas televisiotähti on ikuistettu paparazziotoksiin realitysarjansa kuvauksissa. Otoksissa Erica nähdään harmaassa vartalon muotoja korostavassa mekossa. Menan kroppa vetelee kurvikkuudessaan vertoja eräälle toisellekin kurvikaunottarelle, nimittäin Kim Kardashianille.

Love & Hip-Hop on realitysarja, jonka kuvaukset käynnistettiin vuonna 2011. Suositun ohjelman kolmannen kauden kerrotaan juuri alkaneen Yhdysvalloissa. Erica Mena on avautunut avoimesta seksuaalisuudestaan julkisuudessa ja kertonut muun muassa rakkaussuhteestaan kaunotar Draya Micheleen. Neito kerskui taannoin myös kolmikon harrastaneen seksiä räppäri Chris Brownin kanssa.