Mariah Careyn mekko valahti alas

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulajatähti Mariah Careyn muhkeista muodoista kirjoiteltiin mediassa paljon ennen Nicki Minaj’n, Kim Kardashianin ja Nicole ”Coco” Austinin kaltaisia kurvittaria. Satoja miljoonia albumeita myynyt poppari synnytti taannoin kaksoset Monroen ja Moroccanin.

Nyt neitokainen ikuistettiin uusiin paparazzikuviin, jotka tuovat esille hänen kurvikkaat muotonsa. American Idol -ohjelman tiimin tapaamisesta poistunut Mariah esiintyy kuvissa mustavalkoisessa, varsin avokaulaisessa mekossa, joka ei laulutähden rintamusta juuri peitellyt.

Mariah Carey esitteli pian kaksostensa syntymän jälkeen painonpudotuksensa tulosta muun muuassa lukuisissa lehtikuvissa. Poptähti paisui huimasti raskautensa aikana, joten hän halusi laihduttaa nopeasti syntymän jälkeen saadakseen itsevarmuutensa takaisin. Laulajatar onnistuikin pudottamaan yli 13 kiloa.