Nicole Coco Austin esitteli vartaloaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Räppäri Ice-T:n kurvikas Coco-vaimo suututti joksikin aikaa miehensä suutelemalla Las Vegasissa bileillan aikana hip hop -tuottaja AP9 kanssa. Sittemmin neidon sisko yllätti hänet sängystään rinnat paljaana, ja kuva tästä päätyi luonnollisesti verkkoon.

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Coco on joutunut huhumyllyyn, jossa hänen peppunsa väitetään olevan keinotekoinen. Neitokainen kuitenkin kiisti jyrkästi implanttiväitteet ja nyt hän on julkaissut takapuolestaan myös valokuvan. Coco esitteli takamustaan Twitter-blogissaan. Neitokaisen peräpäätä korostavassa kuvassa hän keikistelee kameran edessä stringit jalassaan.

– Kyllä, tämä on aitoa peppulihaa ja lihasta. Treenaan sitä kuntosalilla, vakuutteli Coco kuvan katsojille blogissaan.

Ice Loves Coco -realitysarjaa tähdittänyt pari joutui median silmätikuksi julkisuuteen levinneiden kuvien takia. Niissä Coco suutelee Las Vegasin bileiltana räppäri AP9 kanssa. Mies on kehuskellut jälkikäteen parin tehneen illan aikana paljon muutakin suukon lisäksi. Ice-T ja Coco näyttävät unohtaneen jo kohun, sillä he edustivat yhdessä muun muassa uutenavuotena.