Coco kiistää implanttihuhut: ”Peppuni on sataprosenttisesti aito!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yksi viihdemaailman seuratuimmista povipommeista on televisiopersoona Coco, joka tunnetaan myös räppäri Ice-T:n vaimona. Neitokainen julkaisee lähes päivittäin nettikuvia itsestään faniensa mieliksi. Coco saa ihailua kurvikkaasta vartalostaan ja muhkeasta takamuksestaan.

Nyt 33-vuotias Coco on kiistänyt hurjat syytökset, joiden mukaan hän olisi muovannut takamustaan suuremmaksi peppuimplanteilla. Naisen ihailua saava muhkea peräsin on kuitenkin täyttä luomua. Mallikaunottaren mukaan peppuimplanttihuhut ovat täyttä puppua.

– Huhut ovat valhetta! Takamukseni on 100 prosenttisesti aitoa peppulihaa, Coco kirjoitti Twitter-blogissaan.

Coco ei ole suinkaan ainoa julkkiskaunotar, joka on joutunut peppukohun kohteeksi. Esimerkiksi naisräppäri Nicki Minajin huhuttiin taannoin käyneen plastiikkakirurgin leikkauspöydällä asettamassa peppuunsa implantit. Minaj on myös kiistänyt huhut peppuleikkauksesta.

Nicole ”Coco” Austin varttui Kalifornian Tarzanassa vanhempiensa, pikkusiskonsa ja kolmen pikkuveljensä kanssa. Hän aloitti tanssin harrastamisen kuuden vuoden iässä. Coco meni naimisiin menestyneen rap-artistin Ice-T:n kanssa vuonna 2001 Las Vegasissa. Nykyään pariskunta tähdittää omaa realitysarjaansa E!-televisiokanavalla.