Uskomaton tapahtumasarja: Raskaana oleva nainen, lapsivesi ja pyllylaukaus

Ohhoh! · Neea Jokinen

Viimeisillään raskaana olevien naisten lapsivesi voi tulla esimerkiksi kesken yöunien tai vaikkapa kävelylenkillä. Nyt erään amerikkalaisen raskaana olleen naisen lattialle lirahtaneen lapsiveden uutisoidaan aiheuttaneen ampumavälikohtauksen.

Raskaana ollut nainen tanssi viikonloppuna Kansas Cityssä sijaitsevan yökerhon tanssilattialla ystäviensä kanssa. Vauhdikas tanssihetki päättyi kuitenkin siihen, kun nainen huomasi lapsivetensä lirahtaneen yökerhon lattialle.

Tuleva äiti sai kuulla törkeitä haukkuja muilta ravintolan asiakkailta. Jotkut juhlijat muun muassa arvostelivat sitä, miksi viimeisillään raskaana oleva nainen oli edes tullut päihdehuuruiseen yökerhoon.

Raskaana olevan naisen tilanne aiheutti kiivaan sanaharkan eräiden miespuolisten juhlijoiden keskuudessa. Kaksi miesryhmää ajautuivat rajuun riitaan, jota jatkettiin tanssiklubin ulkopuolella. Silminnäkijöiden mukaan tappelu riistäytyi käsistä, sillä se muuttui tulitaisteluksi. Viranomaiset hälytettiin paikalle. Poliisit löysivät yökerhon edustalta maassa makaavan miehen, jota oli ammuttu takamukseen.

Virkavalta löysi kadulta ampumisessa käytetyn aseen. Etsintöjen aikana myös ampuhaavan aiheuttanut mies löydettiin lähialueelta. Kansas City -sivuston mukaan 23-vuotiasta Cyrano R. Ironsia syytetään ampumarikoksesta ja ehdonalaismääräyksensä rikkomisesta.