Teinipojan käytännön pilalla nolo loppu – miten sinä olisit reagoinut?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

YouTube-palvelu on pullollaan pilailuvideoita, joissa ihmiset tekevät toisilleen näyttäviä käytännön piloja. Joskus jekut saattavat kuitenkin mennä liian pitkälle esimerkiksi niiden hävyttömyyden takia. Nyt eräs pilailija on joutunut putkaan häiritsevän pilansa takia.

Charless Ross -niminen teinipoika päätti toteuttaa pusupiloja Floridassa sijaitsevan Royal Palm -elokuvateatterin edustalla. Nettivideolla nähdään, kuinka 18-vuotias teinipoika kävelee tuntemattomien henkilöiden eteen ja suutelee heitä poskille. Ihmiset ovat täysin hämillään yllättävistä suudelmista.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Uhrit eivät kuitenkaan tiedä, että kyseessä on pusupila, joka ikuistetaan videolle. Teinipoika päätyy myös muun muassa rannalle, jossa hän suutelee auringossa makoilevia naisia suulle. Nuorukaisen pilailu ylitti kuitenkin hyvän maun rajat, sillä hänen kerrottiin muun muassa vetäneen ihmisiä housuista ja ahdistelleen heitä. Rossin uskotaan myös käyttäytyneen väkivaltaisesti.

Eräs 20-vuotias miespuolinen uhri päättikin soittaa paikalle poliisit, jotka pidättivät pilailijan kadulla. Viranomaiset saivat pian tietää, että nuorukainen oli kuvannut tekonsa ja aikonut julkaista videon YouTube-palvelussa. The Smoking Gun -sivuston mukaan Charles Rossilla on oma videoprofiili, jossa on lukuisia pilailuvideoita. Teinipoikaa syytetään pahoinipitelystä, ja hän joutuu oikeuden eteen helmikuussa.