Bileiden tulos: Futistähti kosi popkaunotarta hulavanteella

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poppari Tulisa Contostavlosin väitettiin taannoin joutuneen kolmiodraaman keskelle deittailemalla varattua miestä. Sittemmin neitokainen julkisti romanssinsa Newcastle United -jalkapallojoukkueessa pelaavan Danny Simpsonin kanssa.

Nyt parin kerrotaan viettäneen kosteaa bileiltaa ystäviensä seurassa. Juhliminen äityi niinkin railakkaaksi, että Danny kosi lopulta tyttöystäväänsä Tulisaa hulavanteen kanssa. Mies tunnusti tapahtuneen sosiaalisessa mediassa.

– Mikä ilta! Päädyin kihloihin, haha! Danny Simpson kirjoitti The Sun -lehden mukaan.

Pari on kuitenkin sittemmin kertonut tapahtuneen olleen vain pilaa. He eivät ole omien sanojensa mukaan vielä menossa naimisiin. Rakastavaisten suhde on kuitenkin hyvällä pohjalla, sillä 26-vuotias Simpson esitteli vastikään 24-vuotiaan poptähden perheelleen Manchesterissa.

Tulisa Contostavlos joutui maaliskuussa seksiskandaalin keskiöön, kun verkossa levisi popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Laulajatähti vahvisti pian kohun noustua, että hän on videolla esiintyvä nainen. Tulisan mukaan hän kuvasi seksivideon vuosia sitten ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin, eli Mc Ultran, kanssa. Poptähti avautui kohusta Daily Mirror -lehdelle ja kertoi, ettei hän ole kokenut mitään yhtä häpeällistä elämänsä aikana.