Helen Flanagan yritti saada pahan tytön maineen – epäonnistui nolosti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen kohujulkkis Helen Flanagan joutui äskettäin tunnekuohun valtaan myöhästyttyään Manchesterin lentokentällä Dublinin lennoltaan. Kyynelehtinyt neito pääsi kuitenkin seuraavalla lennolla matkaan.

Nyt 22-vuotias realitytähti on jälleen herättänyt hämmennystä Twitter-viesteillään. Hän nimittäin väitti seuraajilleen varastaneensa 25 punnan, eli 32 euron, arvoisen H&M-kukkamekon kuvauksista.

– Rakastin tätä kaunista mekkoa tämän päivän kuvauksissa, joten varastin sen. 25 punnan H&M-varkaus, kirjoitti Helen Flanagan blogiinsa.

Kuvauksista kuuluu julkisuuteen kuitenkin muunlaisia huhuja. Sisäpiirin lähde paljastaa Helenin ainoastaan esittäneen pahaa tyttöä. Kaunotar oli lähteen mukaan itse asiassa pyytänyt saada pitää mekon ja tarjonnut rahaakin siitä.

Äskettäin Helen Flanagan aiheutti kohun sosiaalisessa mediassa lisäämällä Twitter-blogiinsa vanhoja valokuvia Marilyn-henkisistä kuvauksista, joissa hän piteli asetta ohimollaan. Otokset järkyttivät Connecticutin koulusurmasta toipuvia ihmisiä. Monet pitivätkin tähteä sangen typeränä kyseisten kuvien lisäämisen takia. Flanagan poisti ne pahoitteluiden kera blogistaan.