Maailman karvaisin mies on tosielämän Susimies

Lifestyle Ohhoh! · Stara.fi

Maailmalta on kautta aikojen löytynyt runsaasti ihmisiä, jotka poikkeavat erityislaatuisella tavalla valtaväestöstä. Eräitä tällaisia henkilöitä ovat ”ihmissudet”, eli äärimmäisen karvaiset ihmiset, joiden karvaisuus aiheutuu perinnöllisestä hypertrichosis-sairaudesta.

Tämän hetken tunnetuin sairaudesta kärsivä on Jesus ”Susimies” Acheves, joka on kääntänyt ongelmansa voitoksi. Acheves on nimittäin noussut erikoislaatuisen ulkonäkönsä ansiosta julkkikseksi ja tällä viikolla hänet kuvattiinkin Lontoossa saapumassa ITV-televisiokanavan This Morning -aamuohjelman haastatteluun.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Jesus Acheves ajeli kasvonsa karvoituksen ensimmäisen kerran vuonna 2005 osallistuessaan BBC-kanavan It’s Not Easy Being a Wolf Boy -dokumentin kuvauksiin. Achevesin oli tarkoitus karvoituksensa ajelun jälkeen hakea tavallisia töitä. Hän sai työpaikan, mutta palkka ei ollut yhtä hyvä kuin sirkuksessa. Parhaillaan Acheves esiintyykin The Circus of Horrors -esityksissä. Vuonna 2007 Acheves pääsi Guinnessin ennätysten kirjaan maailman karvaisimpana miehenä.