Mitä ihmettä? Mel B:n aviomies ei tunne Spice Girls -kappaleita

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poplaulaja Melanie Brown nousi julkisuuteen 1990-luvun suosituimmasta tyttöbändistä, Spice Girls -yhtyeestä. Neitokainen alkoi deittailla kuusi vuotta sitten pitkäaikaisen ystävänsä ja elokuvatuottajan Stephen Belafonten kanssa.

Nyt Stephen Belafonte on ajautunut noloon tilanteeseen paparazzikohtaamisen merkeissä. Spice Girls -tyttöbändin tähden aviomieheltä kysyttiin, mikä on hänen vaimonsa yhtyeen paras biisi. Kalju komistus jäätyi täysin kysymyksen esittämisen jälkeen, sillä hän ei osannut sanoa yhtäkään Spice Girls -yhtyeen biisiä. TMZ-sivusto julkaisi videon tapahtuneesta kotisivuillaan.

Melanie Brown on tehnyt kolme lasta kolmen eri miehen kanssa. Poplaulajan Phoenix-tyttären isä on hollantilainen tanssija, jonka Brown tapasi taannoin Spice Girlsien maailmankiertueella. Hänellä on Angel Iris -niminen tytär Hollywood-tähti Eddie Murphyn kanssa. Murphy väitti taannoin, ettei hän ole lapsen biologinen isä. Sittemmin asia vahvistettiin DNA-testillä. Melanie Brown synnytti vuonna 2011 Madison-nimisen tyttären, jonka isä on hänen nykyinen aviomiehensä.