Rosie Huntington-Whiteley upeissa mallikuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Transformers: Kuun pimeä puoli -elokuvan naistähti Rosie Huntington-Whiteley valittiin taannoin myös maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Alusvaatekuvissa usein poseeraava Rosie on elokuvauransa lisäksi on niittänyt menestystä esimerkiksi Victoria’s Secretin mallina.

Nyt 25-vuotias brittikaunotar nähdään Marks & Spencer -vaateketjun kevätmallistoa esittelevissä mainoksissa. Sensuelleissa kuvissa Rosie Huntington-Whiteley poseeraa esimerkiksi silkkisissä vintage-henkisissä rintaliiveissä.

Englantilaissyntyinen Rosie Huntington-Whiteley nimettiin Maxim-lehdessä vuoden 2011 maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina ja on poseerannut esimerkiksi Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvista. Rosie löydettiin malliksi koulunpenkiltä ja hänen uransa lähti rakettimaiseen nousuun vuoden 2009 Pirelli-kalenterin myötä.