Ovatko nämä silikonirinnat? Taylor Swiftin gaalakuva puhuttaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kantria ja poppia yhdistävä Taylor Swift tunnetaan erobiiseistään, joissa hän vuodattaa tuntemuksiaan yksityiselämänsä epäonnistuneista seurustelusuhteista. Laulajatar erosi äskettäin One Direction -poikabändin 18-vuotiaasta Harry Stylesista, josta hän onkin jo kirjoittanut useita erobiisejä.

Nyt 23-vuotias Taylor Swift on joutunut hämmentäviin kohuotsikoihin uudistuneen tyylinsä takia. Neitokainen on aiemmin kertonut pukeutuvansa asiallisiin ja tyylikkäisiin vaatteisiin, koska hän haluaa olla sivistynyt roolimalli nuorille tytöille. Eronsa jälkeen Swift on kuitenkin poseerannut punaisella matolla rohkeissa mekoissa, jotka paljastavat kaunottaren paljasta pintaa.

Laulajatar vieraili viikonloppuna Golden Globe -palkintogaalassa. Hän oli valinnut ylleen valkoisen, valtavalla kaula-aukolla varustetun iltamekon. Paparazzikuvat aiheuttivat spekulaatiota Taylor Swiftin rinnoista, jotka näyttävät huomattavasti aiempaa muhkeammilta. Plastiikkakirurgi Michael Fioerillo uskoo, että poptähti on kasvattanut rintojaan silikoneilla A-kupista B-kuppiin.

– Implantit näkee selvästi, Michael Fioerillo kertoi In Touch -lehdelle.

Taylor Swift ja Harry Styles erosivat kaksi viikkoa sitten Karibialla, jonne entinen pariskunta matkusti lemmenlomalle. Laulajatar lähti paratiisikohteesta vain parin päivän lomailun jälkeen. Heidän kerrottiin ajautuneen rajuun sanaharkkaan muun muassa teinikomistuksen naisseikkailuista. Sittemmin levisi huhuja, joiden mukaan Harry Styles kyllästyi tyttöystävänsä jatkuvaan nalkuttamiseen.