Elizabeth Banks yllätettiin käsi jalkovälissä – paparazzi sattui paikalle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijäkaunotar Elizabeth Banks tähditti vastikään huippusuosittua Nälkäpeli-elokuvaa. Hänen muihin roolitöihinsä lukeutuvat roolit elokuvissa Pitch Perfect ja What to Expect When You’re Expecting. Vuonna 2013 Banks nähdään ainakin elokuvassa Movie 43.

Parhaillaan Elizabeth Banks kuvaa Los Angelesissa uutta elokuvaansa Walk of Shame, jonka kuvauksiin eksyi sattumalta myös paparazzi. Kuvaaja onnistui ikuistamaan erään vähemmän mairittelevan hetken, jolloin Elizabeth kaivelee jostain syystä jalkoväliään erittäin lyhyessä mekossa.

Walk Of Shame -komediaelokuvassa näyttelevät Banksin lisäksi Hollywood-tähdet James Marsden, Oliver Hudson ja Gillian Jakobs. Elokuva kertoo uutisankkurista, jonka unelmien ylennys työpaikalla vaarantuu humalaisen yhden illan jutun takia.

38-vuotias amerikkalainen näyttelijätär Elizabeth Banks aloitti uransa pienen budjetin elokuvilla, mutta on saanut viime vuosina suuren suosion ja sen johdosta hänet on nähty myös monissa suuremman budjetin elokuvissa. Banks on tähdittänyt muun muassa elokuvia 40 v. ja neitsyt, Spider-Man, Nälkäpeli sekä Zack ja Miri puuhaa pornoo. Televisiorooleista tunnetuin lienee nähty 30 Rock -sarjassa, josta hän sai kaksi Emmy-ehdokkuutta.