Jennifer Lawrence bikinipepustaan: ”Se on photoshopattu 90-vuotiaalta!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nälkäpeli-elokuvan pääroolia esittävä Jennifer Lawrence on nykyisin yksi Hollywoodin suosituimmista naisnäyttelijöistä. Hiljattain AskMen-verkkosivusto äänesti hänet maailman halutuimmaksi naiseksi ohi esimerkiksi Mila Kunisin ja Kate Uptonin.

Julkaisimme marraskuussa kuvia Jenniferistä lomailemassa. Hänet nähtiin silloin paparazzikuvissa turkoosinvärisissä bikineissä. Nyt kaunotar on vieraillut David Lettermanin keskusteluohjelmassa, jossa isäntä näytti bikinikuvaa samalta reissulta.

– Tuo ei ole minun peppuni enkä ota siitä vastuuta. Se on 90-vuotiaan peppu, joka on photoshopattu minun vartalooni. Se vain esittää minun takapuoltani, Jennifer Lawrence naureskeli Lettermanille.

Jennifer Lawrence on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa kuten Nälkäpeli, X-Men ja Winter’s Bone. Jälkimmäisestä kaunotar sai Oscar-ehdokkuuden. Kriitikoiden ylistämä Lawrence on kertonut, ettei hän ole koskaan opiskellut näyttelemistä. Hän seurustelee brittitähti Nicholas Houltin kanssa.