Paris Hilton mukana tanskalaisessa kohusarjassa – oli valmis mihin tahansa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiirikaunotar Paris Hilton on viihtynyt viime aikoina jälleen otsikoissa. Suomalaisia on kiinnostanut etenkin Parisin suhde suomalaistaustaisen 21-vuotiaan miesmalli River Viiperin kanssa. Pari onkin näyttäytynyt yhdessä esimerkiksi useissa julkkistilaisuuksissa.

31-vuotias Hilton on mukana tanskalaisessa, Meksikossa kuvatussa Paradise Hotel -realitysarjassa, joka on herättänyt sisältönsä vuoksi jo etukäteen kohua runsaan seksin ja alkoholin käytön vuoksi. Paradise Hotelissa seurataan sinkkuja, jotka asuvat viiden tähden hotellissa ja kilpailevat siitä, kuka pysyy mukana pisimpään.

Paris Hiltonille maksetaan Radar Online -verkkosivuston mukaan 300.000 dollaria, eli noin 226.000 euroam sarjassa esiintymisestä. Paris ei vielä sarjan kuvausten aikaan seururstellut River Viiperin kanssa, ja hänen kerrotaan olleen valmis mihin tahansa, mitä kuvauksissa tapahtuisi. Verkkosivuston mukaan yksi kilpailijoista esimerkiksi pudotti housunsa pois esitelläkseen seurapiirikaunottarelle pakarallaan olevaa tatuointia.

Seurapiirikaunottaren edellinen yritys palata realitysarjojen rahakkaille laitumille epäonnistui pahasti The World According To Paris -sarjalla. Heikkojen katsojalukujen vuoksi sarjaa ei uusittu toiselle tuotantokaudelle. Niinpä Paris yrittääkin tehdä paluuta musiikin pariin. Tällä hetkellä neitokaisen suurin tulonlähde on kuitenkin hänen hajuvesibisneksensä, joka on arvioitu peräti 1,5 miljardin dollarin, eli 1,3 miljardin euron arvoiseksi liiketoiminnaksi.