Selena Gomez on nyt huippuseksikäs sinkkukaunotar

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Disney-kanavalta supertähdeksi noussut Selena Gomez totuttelee jälleen sinkkuelämään, sillä hän erosi hiljattain poikaystävästään Justin Bieberistä yli kaksi vuotta kestäneen seurustelusuhteen jälkeen. Gomez onkin jo saanut lukuisia kosintapyyntöjä.

Nyt Selena Gomezin kerrotaan ottavan kaiken irti sinkkustatuksestaan, sillä neitokainen on bongattu jo julkkiskomistusten käsipuolessa. Näyttelijättären huhuttiin flirttailleen Golden Globe -palkintogaalassa muun muassa Nälkäpeli-elokuvan tähden Josh Hutchersonin kanssa.

Tuoreimpien huhujen mukaan Selena Gomez on kuitenkin iskenyt silmänsä erääseen toiseen näyttelijäkomistukseen, jonka kanssa hän kuvasi taannoin Monte Carlo -teinielokuvaa. Hänet nimittäin nähtiin läheisissä tunnelmissa julkkisjuhlissa australialaisen Luke Braceyn kanssa. Silminnäkijöiden mukaan Gomez ja Bracey tanssivat ja pitivät hauskaa yhdessä bileillan aikana, Female First -sivusto uutisoi.

Selena Gomezin rakkauselämää on seurattu tiiviisti mediassa. Laulajanakin tunnettu nainen oli pitkään on-off-suhteessa kanadalaisen popparin Justin Bieberin kanssa. Pariskunta salaili aluksi suhdettaan, sillä Gomez sai tappouhkauksia poikaystävänsä fanaattisimmilta faneilta. Heidän kerrottiin eronneen muun muassa luottamuspulan ja mustasukkaisuuden takia.