Sofia Vergara kännykkäkuvassa – rintamus pääosassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Moderni perhe -televisiosarjan kaunotar Sofia Vergara tunnetaan näyttelijättären lahjojensa lisäksi luontaisista avuistaan. Taannoin tähti paljasti, että häntä oli uransa alussa kehotettu muun muassa pienentämään rintojaan.

Muhkeamuotoinen Sofia ei kuitenkaan suostunut ehdotukseen, ja on sittemmin ollut tyytyväinen päätökseensä. Nyt 40-vuotias tähti on julkaissut Twitter-blogissaan seksikkään nuoruuden otoksen. Kuvassa Sofia nähdään mustissa pitsialusvaatteissa, jotka tuovat esille hänen vartalonsa kaaret. Kuvaa otettaessa neitokaisella on ollut poikkeuksellisesti vaaleat hiukset.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hänet on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttäneen Sofian televisiosarja Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui taannoin kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla.