Alexander Ludwig riisui paitansa – alla sixpack

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuositun Nälkäpeli-elokuvasarjan ensimmäisessä osassa Cato-roolihahmoa esittänyt Alexander Ludwig on kanadalainen näyttelijä, laulaja ja malli. Kuuluisuuteen noussut nuori näyttelijäkomistus on monien teinityttöjen päiväunien kohde.

Nyt 20-vuotias Alexander Ludwig on ikuistettu paparazzien kameroille ilman paitaa. Vaalea näyttelijä nautti rantapäivästä Havaijilla sinisissä uimashortseissa. Ludwig näyttää olevan todella treenatussa kunnossa tuoreimpien kuviensa perusteella. Naisten epäonneksi elokuvatähti on varattu mies, sillä hän seurustelee Nicole Marien kanssa.

Vancouverissa varttunut Alexander Ludwig aloitti näyttelijäuransa jo yhdeksänvuotiaana. Nuorukainen esiintyi Harry Potter -lelumainoksessa, minkä myötä hän sai itselleen agentin. Sittemmin hänet on nähty useissa elokuvissa, kuten The Seeker: The Dark Is Rising. Tänä vuonna hänet nähdään tuoreimpien tietojen mukaan kolmessa elokuvassa.