Carissa Rosarion timmi latinopeppu huomattiin rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mallimaailmaan pyrkii jatkuvasti uusia nuoria kaunottaria. Eräs jo jalansijaa alalla saanut neitokainen on latinokaunotar Carissa Rosario, joka on esiintynyt muun muassa Maxim, GQ, FHM ja Vogue-lehtien mallina.

Nyt 28-vuotias Carissa on viettänyt rentouttavaa lomaa Havaijilla. Muodokas neitokainen esitteli rantakuntoaan värikkäässä bikiniasussa. Hän innostui muun muassa melomaan miespuolisen ystävänsä kanssa kanootilla merellä.

Carissa Rosario aloitti ensimmäiset mallin työnsä jo 10-vuotiaana. Hän voitti viisi kauneuskilpailua, ja pääsi toiseksi Miss Latina USA -kilpailussa. Hän on ollut lukuisten kansainvälisten lehtien kansissa ja esiintynyt sen lisäksi mainoksissa. Carissa on myös intohimoinen aivosyövän vastustaja, ja hän toimiikin kyseistä tautia sairastavan nuoren Aly Negron -tytön tukihenkilönä.