Carissa Rosario kuin miesten päiväunista

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maxim, GQ, FHM ja Vogue -lehtien mallina tunnetuksi tullut latinokaunotar Carissa Rosario lomaili äskettäin Havaijilla. Neitokainen kiinnitti niukoissa bikineissään muun muassa paparazzien huomion.

Nyt 28-vuotias Carissa on ikuistettu Rukus-lehden kanteen. Seksikkäässä kuvassa muodokas kaunotar nähdään mustassa bikiniasussa. Otos todistaa, että Rosarion muodot hipovat timmiydessään lähes täydellisyyttä.

carissarosario21012013e

Carissa Rosario aloitti ensimmäiset mallintyönsä jo 10-vuotiaana. Hän voitti viisi kauneuskilpailua, ja pääsi toiseksi Miss Latina USA -kilpailussa. Hän on ollut lukuisten kansainvälisten lehtien kansissa ja esiintynyt sen lisäksi mainoksissa. Carissa on myös intohimoinen aivosyövän vastustaja, ja hän toimiikin kyseistä tautia sairastavan nuoren Aly Negron -tytön tukihenkilönä.