Koulukiusattu povipommi tarttuu vakavaan aiheeseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englantilainen glamourmalli ja kehonrakentaja Jodie Marsh tunnetaan seksikkäästä tyylistään, jota neito korostaa kertomalla ronskiin sävyyn yksityisasioitaan haastatteluissa. Jodie esiintyy toistuvasti myös paljastavissa kuvissa niin lehtien sivuilla kuin verkossakin.

Räväkkä glamourmalli tulee kuitenkin pian esiintymään hieman toisenlaisessa yhteydessä. Marsh nimittäin juontaa brittiläistä Can We Beat The Bullies -televisiodokumenttia, joka etsii keinoja koulukiusaamisen ehkäisemiseksi.

Jodie tapaa ohjelmassa esimerkiksi amerikkalaisia perheitä, jotka ovat menettäneet lapsensa kiusaamisen seurauksena, ja tutustuu koulujen käyttöönottamiin kiusaamisen vastaisiin toimenpiteisiin. Tähdelle aihe on tuttu, sillä hän avautui itse lapsena kokemastaan kiusaamisesta viimevuotisessa Bullied: My Secret Past -sarjassaan.

Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.