Kardashian ryhtyi myymään käytettyjä alusvaatteitaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kardashianien realityperhe tienaa miljoonia muun muassa realitysarjoillaan, muotibisneksillään, hajuvesimerkeillään ja meikkituotteillaan. Uusperheen tunnetuimpiin sisaruksiin lukeutuu X Factor -juontaja Khloe Kardashian, joka meni aikoinaan naimisiin poikaystävänsä kanssa vain 32 päivän seurustelun jälkeen.

Nyt 28-vuotias Khloe Kardashian on yllättänyt faninsa asettamalla käytetyt alusvaatteensa myyntiin nettihuutokauppaan. Neitokainen perusti kesällä aviomiehensä Lamar Odomin kanssa oman eBay-profiilin, jossa he kauppaavat tavaroitaan. Kardashianin tuoreimpiin myyntituotteisiin lukeutuvat muun muassa hänen käytetyt urheilurintaliivinsä ja joogahousunsa.

– Uusi vuosi, uusi vaatevarasto, Khloe Kardashian kommentoi inventaariotaan Twitter-blogissa.

Khloe Kardashian yrittää parhaillaan tulla raskaaksi, sillä hän haaveilee jälkikasvusta koripalloilija Lamar Odomin kanssa. Neitokaisen on kerrottu käyneen myös hedelmöityshoidoissa parantaakseen mahdollisuuksiaan. Naisen Kim-isosisko odottaa parhaillaan esikoistaan poikaystävälleen Kanye Westille.

Khloe Kardashian on ollut viime kuukausina esillä mediassa, sillä hänet valittiin taannoin juontamaan Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailua yhdessä Mario Lopezin kanssa. Naisen juontotyö herätti paljon vaihtelevia mielipiteitä, sillä joidenkin mielestä hän oli tehtävässään jäykän oloinen. Vuonna 2007 Khloe Kardashian pidätettiin rattijuopumuksesta ja joutui vankilaan. Lisäksi hän sai yhdyskuntapalvelua rikoksestaan.