Miley Cyrus sängyssä Harry Stylesin kanssa …tavallaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpien teinitähtien joukkoon jo vuosien ajan lukeutunut Miley Cyrus kertoi äskettäin faneilleen suru-uutisen, sillä hänen pieni Lila-koiransa menehtyi. Tähti on kuitenkin ehtinyt jo hankkia menettämiensä koirien tilalle uuden koiranpennun, jolle antoi nimen Bean.

One Direction -poikabändin jäsenen Harry Stylesin uutisoitiin äskettäin eronneen countrylaulaja Taylor Swiftistä vain kahden kuukauden seurustelusuhteen jälkeen. Nyt Miley Cyrus on sirotellut suolaa Swiftin haavoille lähettämällä Twitter-tililleen kuvan, jossa hän näyttää olevan sängyssä intiimeissä tunnelmissa Harry Stylesin kanssa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Miley ei kuitenkaan ole ainakaan toistaiseksi oikeasti pokannut 18-vuotiasta sydäntensärkijää, sillä kyseessä on vain poikabändiläistä esittävä pahvinukke. Twitter-käyttäjät alkoivat tosin nopeasti spekuloida, onko Miley Cyrus oikeasti ihastunut Harry Stylesiin. Näyttelijä Liam Hemsworthin kanssa kihloissa oleva tähti kiisti väitteet nopeasti.

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Televisiosarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Näyttelijä-poppari on ristimänimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta hän vaihtoi nimensä vuosia sitten Mileyksi. Tähdellä on viisi sisarusta.