Arnold Schwarzenegger paljastaa: ”Rakastan yhä ex-vaimoani”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toimintatähti Arnold Schwarzenegger oli loppuvuodesta runsaasti otsikoissa uuden elämäkertakirjansa merkeissä. Iso-Arska paljastaa kirjassaan seksiseikkailujaan ja hänen avioeroonsa johtaneen pettämistapauksen. Tähti nähdään pian Yhdysvaltain valkokankailla uudessa The Last Stand -elokuvassa.

Nyt Kalifornian kuvernöörinäkin toiminut toimintatähti on paljastanut kaipaavansa yhä entistä vaimoaan, Maria Shriveriä. Arnold Schwarzenegger ja Shriver ehtivät olla naimisissa 25 vuotta. Näyttelijä kertoi saksalaiselle Bild -lehdelle viettäneensä parin erosta huolimatta joulun ex-vaimonsa ja heidän yhteisten lastensa kanssa.

– Meillä ei ole sotaa käynnissä. Toivon yhä, että voimme sopia asiat. Rakastan yhä Mariaa, tähti kertoi lehden haastattelussa.

Toimintatähti paljasti muistelmateoksessaan yksityiskohtia erostaan. Marialle viimeinen niitti oli Arnoldin avioliiton ulkopuolinen 14-vuotias lapsi taloudenhoitaja Mildred Baenan kanssa. Totuus paljastui parisuhdeterapian yhteydessä. Schwarzenegger kertoo harrastaneensa seksiä Mildredin kanssa Maria-vaimon ja pariskunnan lasten ollessa poissa lomalla. Tähti vakuutteli vuosikausia itselleen, ettei hän ollut taloudenhoitajan Joseph-pojan isä.

65-vuotias Arnold Schwarzenegger nähdään pian jälleen Conan-suosikkiroolissaan, joka teki hänestä aikoinaan kaikkien tunteman Hollywood-toimintatähden. The Legend of Conan -elokuva on jo työn alla. Taannoin hänen perheensä joutui vakavaan tilanteeseen, kun 13-vuotias poika Christopher Schwarzenegger joutui lainelautailuonnettomuuteen Malibussa. Kuopus joutui sairaalan teho-osastolle, mutta toipui.