Televisiolegenda putosi portaissa – kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen televisiojuontaja ja mediapersoona Barbara Walters tunnetaan muun muassa ABC-kanavan legendaarisena uutisankkurina. Hollywood-komistus Hugh Jackman kertoi antaneensa taannoin naiselle sylitanssin tämän juontamassa ohjelmassa.

83-vuotiaan uutislegendan kerrotaan nyt joutuneen sairaalahoitoon pudottuaan portaista Britannian suurlähettilään virka-asunnossa. Tv-veteraani loukkasi onnettomuudessa päänsä ja sai otsaansa haavan. Putoaminen ei aiheuttanut hänelle kuitenkaan vakavia vammoja.

– Varovaisuutensa takia hän meni sairaalaan haavan takia tutkittavaksi. Häntä pidetään siellä tarkkailussa jonkin aikaa. Barbara on skarppina ja kertoo muille, mitä heidän tulee tehdä. Pidämme sitä hyvänä merkkinä, kertoi ABC-kanavan varapääjohtaja Jeffrey W. Schneider Politico-sivustolle.

Barbara Waltersin ura lähti aikoinaan nousuun, kun hän pääsi NBC-kanavan Today-ohjelman juontajaksi. Sittemmin hän pääsi ABC-kanavan uutisankkuriksi. Tällä erää nainen nähdään muun muassa luomassaan The View -keskusteluohjelmassa.