BB-povipommi Katie Pricen uudesta miehestä: ”Pakkomielteisen ihastunut minuun”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen glamourmalli ja kehonrakentaja Jodie Marsh on eräs maansa tunnetuimmista julkkistyrkyistä. Hän pitää median kiinnostusta yllä verkossa julkaisemillaan vähäpukeisilla poseerauksilla ja esimerkiksi seksielämäänsä koskevilla paljastuksilla.

34-vuotiaan neitokaisen tiedetään riidelleen vuosien ajan povipommi Katie Pricen kanssa. Nyt Jodie sivaltaa jälleen kilpasiskoaan, ja tällä kertaa tulilinjalle joutuu naisen uusi strippariaviomies. Marshin mukaan Kieran Hayler kävi nimittäin aikaisemmin kuumana häneen.

– Kieran oli pakkomielteisen ihastunut minuun. Monet ihmiset sanoivat, että miksi en seuraisi häntä Twitterissä ja antaisi miehelle tilaisuutta. Seurasin häntä vain hetken ajan, koska hän viestitteli minulle herkeämättömästi, kertoi Jodie Marsh Heat-lehdelle.

Kehonrakentajan mukaan viestittely alkoi parin välillä vuoden 2011 lopussa ja kesti viime vuoden kesäkuuhun asti. Jodien mukaan oli selvää, että Kieran yritti saada itselleen kuuluisaa tyttöystävää. Marsh kertookin olevansa pahoillaan Katie Pricen puolesta, koska nainen rakastui ja meni naimisiin kyseisen lihaskimpun kanssa.

Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.