Koira katosi hurrikaanissa – uskomaton tuuri pelasti lemmikin

Ohhoh! · Neea Jokinen

Luonnonkatastrofien aikana perheet saattavat menettää lemmikkieläimensä, sillä esimerkiksi jotkut koirat saattavat lähteä karkuteille rajujen myrskyjen aikana. Nyt erään amerikkalaisen perheen uutisoidaan saaneen kadonneen koiransa takaisin viime hetkellä.

New Yorkissa perheensä kanssa asuva Christine O’Donovan järkyttyi taannoin, kun hän huomasi kaupungissa riehuneen Sandy-hurrikaanin jälkeen rakkaan lemmikkikoiransa kadonneen. Buster-niminen koira oli kateissa kahden viikon ajan, kunnes kohtalo puuttui peliin. Nainen surffaili internetissä, kun hän huomasi erään eläinkodin otoksen lopetettavaksi joutuvista koirista.

Perheenäidin sydän pomppasi kurkkuun, kun hän huomasi oman koiransa olevan yksi kuvissa esiintyvistä eläimistä. Nainen otti heti yhteyttä Animal Care & Control -yritykseen.

– Katsoin kuvaa ja tiesin, että siinä oli Busterimme. Toivoin ja rukoilin, että koiramme olisi vielä elossa, kun menisin eläinkotiin. Buster oli niin onnellinen jälleennäkemisestä, 42-vuotias Christine O’Donovan kertoi The Daily Mail -sivustolle.

Perheellä kävi uskomaton tuuri, sillä koira olisi joutunut seuraavana päivänä lopetettavaksi. Nainen meni eläinkotiin viiden 2 – 12 -vuotiaan lapsensa kanssa. Perhe päätti samalla pelastaa myös erään Niko-nimisen koiran hengen. Sandy-hurrikaanin aikoihin eläinkotiin tuotiin yli 50 kadonnutta koiraa ja kissaa.