Coco, joulu meni jo!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen realitytähti Nicole ”Coco” Austin tunnetaan erityisesti räppäri Ice-T:n vaimona. Äskettäin neito pääsi tähdittämään Las Vegasiin Peepshow-esitystä. Hän joutui myös kohun keskelle suudeltuaan julkkisbileissä hip hop -tuottaja AP9:n kanssa.

33-vuotias räppärin vaimo esittelee aika ajoin muhkeita muotojaan sosiaalisessa mediassa. Tällä kertaa Coco julkaisi Twitter-blogissaan jouluaiheisen poseerauksen, eikä häntä tuntunut haittaavan se, että kyseinen juhlapyhä meni jo ohi. Virkattuun, niukkaan alusasukokonaisuuteen pukeutunut hunajablondi ei pelännyt esitellä jättikokoista takamustaan kuvaajalle.

– Tämä olisi mahtava joulu- tai syntymäpäivälahja. Onneksi tyydyin pelkkään kuvaussessioon, kirjoitti Coco alusasusta blogiinsa.

Nicole ”Coco” Austin ja räppäri Ice-T tähdittävät yhdessä Ice Loves Coco -realitysarjaa. Pariskunta on ollut yhdessä jo 12 vuoden ajan. He menivät naimisiin vuonna 2001 Las Vegasissa. Rakastavaisilla ei ole yhteisiä lapsia, mutta pari omistaa kaksi bulldoggia, Maximuksen ja Spartacuksen.