Cocon kuvaskandaali jatkuu – jättipeppu sai odottamatonta huomiota

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Räppäri Ice-T pettyi äskettäin Coco-vaimoonsa, kun muodokas nainen olikin suudellut Las Vegasin bileiltana hip hop -tuottaja AP9:n kanssa. Kuvat tapahtuneesta levisivät julkisuuteen kyseisen rap-tuottajan takia.

Nyt Coco Austinin kuvaskandaali on saanut jatkoa, kun jo toinen mies on julkaissut verkossa vihjailevan otoksen. Mustafa Abdi -niminen mies pääsi seksikkääseen yhteiskuvaan julkkiskaunottaren kanssa, ja tarttui otoksessa tämän kuuluisaan peppuun kiinni.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Abdi julkaisi kuvan Twitter-blogissaan, minkä jälkeen blondi kurvitar pyysi häntä poistamaan sen. Coco vetosi siihen, ettei kuva luo hänestä hyvää vaikutelmaa julkisuudessa. Mies ei taipunut pyyntöön, ja vastasikin naiselle varsin suorasukaiseen sävyyn.

– Onko Ice-T vihainen? Kuvat eivät tee sinulle kunniaa, minulle ne ovat ok. Tiesit mitä teit, kun suostuit kuvan ottamiseen. Oletko vihainen, Coco? Kirjoitti Mustafa Abdi blogiinsa.

Ensimmäiset bilekuvat saivat alkunsa Las Vegasista, jossa Coco esiintyy parhaillaan oman burleskiesityksensä tähtenä. Peepshow-esitystä tähdittävä nainen päätyi eräissä juhlissa räppäri AP9:n käsivarsille, eikä miekkonen voinut vastustaa kuvien julkaisemista. Otosten levittyä julkisuuteen Ice-T raivostui vaimonsa edesottamuksista, ja väitti niitä huonon maun osoittamiseksi.