Rihanna anteliaalla päällä – tarjoilijalle muhkea tippi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supertähti Rihanna julkaisee verkossa usein kuvia itsestään ja elämästään kulissien takana. Laulajatar on nykyisin yksi viihdemaailman vaikutusvaltaisimmista tähdistä. Viime aikoina hän on ollut otsikoissa musiikkinsa lisäksi esimerkiksi huumekuvista aiheutuneen kohun vuoksi.

Nyt 24-vuotias tähti on paljastanut, ettei hän todellakaan ole pihi tippien jakamisen suhteen. Rihanna oli viime perjantaina kuuden ystävänsä kanssa Los Angelesin Laugh Factory -komediaklubilla, missä stand up -koomikko Dane Cook oli esiintymässä. Laulajatar kysyi laskun saatuaan tarjoilijalta, mikä on tämän suurin vastaanottama tippi. Tarjoilija vastasi 100 dollaria, jolloin Rihanna antoi hänelle 200 dollaria, eli noin 266 euroa.

Rihanna seurusteli aikoinaan Chris Brownin kanssa kuukausien ajan, mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi väkivaltaiselle eksälleen julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä. Rihanna julkaisee vuoden 2013 alkupuolella taas uutta musiikkia pienen tauon jälkeen. Sinkkujen kansikuvat ovat peräisin hänen omista kännykkäkuvistaan.