Serena Williams löi itseään mailalla kasvoihin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Tennistähti Serena Williams nähdään aika ajoin viihdelehtien palstoilla näyttävissä kuvissa, sillä neitokainen saa menestyneen peliuransa lisäksi ihailua muodokkaan vartalonsa vuoksi. Williams päivittää usein Twitter-blogiaan muun muassa kuvajulkaisujen merkeissä.

Nyt 31-vuotias Serena Williams nähdään verkossa leviässä videossa kivuliaissa tunnelmissa. Tenniskaunotar osallistui äskettäin Australian Open -turnaukseen. Neitokaisen epäonnekas peli ikuistettiin videolle, jossa nähdään, kuinka Williams lyö itseään vahingossa mailalla kasvoihin lyöntiosuman jälkeen.

Serena Williams aloitti tennisuransa jo vuonna 1995. Sittemmin hän onkin saavuttanut monia merkittäviä voittoja urallaan. Urheilumaailman tähdeksi hän nousi aikoinaan yhdessä siskonsa Venus Williamsin kanssa. Serena Williams on voittanut urallaan muun muassa kultaisen olympiamitalin peräti kahdesti. Hän seurusteli taannoin kahden vuoden ajan räppäri Commonin kanssa. Viime aikoina hänet on yhdistetty ohjaaja Brett Ratneriin.