Rohkea mekko paljasti Carissa Rosarion rintavaon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinokaunotar Carissa Rosario tekee parhaillaan kovasti läpimurtoa julkkistähtien rintamalla. Äskettäin Havaijilla näyttäviin lomakuviin päätynyt ja parhaillaankin lehden kannessa poseeraava kaunotar julkaisee verkossa kuviaan myös itse.

Nyt 28-vuotias Carissa nähdään nyt Twitter-bloginsa kuvissa, joista eräässä hän keikistelee pienenpienessä vaaleassa cocktail-mekossa. Kuvaushetkellä hän sattui juuri kumartumaan, mikä ei ainakaan kuvan mieskatsojia taida juuri harmittaa.

Carissa Rosario aloitti ensimmäiset mallintyönsä jo 10-vuotiaana ja on sittemmin tullut tunnetuksi Maxim, GQ, FHM ja Vogue -lehtien mallina. Carissa voitti viisi kauneuskilpailua ja sijoittui toiseksi Miss Latina USA -kilpailussa. Hän on ollut lukuisten kansainvälisten lehtien kansissa ja esiintynyt sen lisäksi mainoksissa. Carissa on myös intohimoinen aivosyövän vastustaja, ja hän toimiikin kyseistä tautia sairastavan nuoren Aly Negron -tytön tukihenkilönä.