Kelly Brook alusvaatemallina – ei jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittikurvitar Kelly Brook toimii paraikaa burleskihenkisen Crazy Horse -tanssiryhmän jäsenenä. Julkkisneito tekee töitä myös muun muassa näyttelijättärenä ja glamourmallina.

Nyt 32-vuotias Kelly on ikuistettu uusiin New Look -alusvaatemerkin kuviin. Otoksissa seksikäs tähti nähdään asuissa, jotka korostavat hänen kroppansa muodokkuutta. Itsestään huolta pitävän Brookin vartalo on monien miesten mieleen naisellisuutensa ansiosta.

Kelly Brook sijoittui vuonna 2009 viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaajamiehensä Thom Evansin ensimmäinen.