Teinielokuvasta tulikin liian härski? ”Ei lasten silmille”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Tänä vuonna julkaistaan odotettu Spring Breakers -elokuva, jota tähdittävät viihdemaailman nuoret näyttelijäkaunottaret Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson ja Rachel Korine. Elokuvassa neitokaiset esiintyvät lähinnä bikineihin sonnustautuneina.

Nyt 20-vuotias Selena Gomez kertoo, että Spring Breakers -elokuvan sisältö on liian härskiä pienten lasten silmille. Disney-kanavalta aikoinaan supertähdeksi nousseen näyttelijättären mukaan hän on varoittanut nuoria fanejaan ja heidän vanhempiaan tulevasta elokuvastaan. Sen sijaan nainen kannustaa, että hänen täysi-ikäisten faniensa kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa kyseinen elokuva valkokankaalta.

– Olen varoittanut nuoria fanejani ja heidän vanhempiaan tulevasta elokuvastani. Täytän tänä vuonna 21 vuotta. Mielestäni on mukavaa, että pystyin elokuvassa astua ulos mukavuusalueeltani, Selena Gomez kertoi Female First -sivuston mukaan.

Harmony Korinen ohjaama Spring Breakers -elokuva kertoo neljästä teinitytöstä, jotka ajautuvat ongelmiin tutustuessaan pahamaineiseen huumediileriin. Elokuvassa tullaan näkemään myös suosikkinäyttelijä James Franco. Rohkean elokuvan Yhdysvaltojen ensi-ilta pidetään 5. maaliskuuta. Elokuvan virallinen traileri julkaistiin aiemmin tässä kuussa.