Stripparit tappelivat lavalla dollarin setelistä – tuli odottamattoman kalliiksi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Vaatteiden riisumisen ja eksoottisen tanssin yhdistäminen lavalla ei liene niin helppoa kuin miltä se kuulostaa. Sen puolesta puhuu ainakin Yhdysvaltain Wisconsinissa sijaitsevalla strippiklubilla tapahtunut välikohtaus, jossa stripparit tappelivat yhden dollarin setelistä.

Poliisit hälytettiin paikalle Juneaun kaupungissa sijaitsevalle Silc Exotic -klubille lopettamaan tappelu, joka puhkesi kahden tanssijan välille. Tappelu alkoi, kun asiakas yritti antaa dollaria stripparille, mutta toinen tanssijoista nappasikin sen. Kaksikko ajautui käsikähmään, lyöden ja läpsien toisiaan sekä repimällä toisiaan hiuksista.

19- ja 23-vuotiaat naiset joutuivat lopulta maksamaan noin 187 dollarin verran sakkoja häiriökäyttäytymisen vuoksi. Portage Daily Register -uutissivuston mukaan toinen naisista oli raskaana, mutta kumpikin säilyi välikohtauksesta ilman vakavampia vammoja. Paikallisen seriffin, Todd Nehlsin mukaan hätäsoitot paikalliselta strippiklubilta ovat harvinaisia.