Charlie Sheen paljasti Lady Gagan suunnitelman

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Miehen puolikkaat -hittisarjan entinen tähti Charlie Sheen nousi taannoin otsikoihin julkisen hermoromahduksensa takia. Suosikkinäyttelijä on käynyt yhdeksän kertaa vieroitushoidossa, mutta hän ei ole luopunut päihteiden käytöstä. Sheenin mukaan hän käyttää silloin tällöin huumeita.

Nyt 47-vuotias Charlie Sheen on kertonut yllätyspaljastuksen poptähti Lady Gagasta. Suosikkinäyttelijä tullaan pian näkemään Machete Kills -toimintaelokuvassa, jossa myös Lady Gaga esiintyy. Tähden mukaan Lady Gaga nimittäin ehdotti, että hän haluaisi kuvata ensimmäisen K18-musiikkivideonsa Charlie Sheenin kanssa. Miehen mukaan Lady Gaga haluaisi riisua vaatteensa näyttelijän edessä strippiesityksen merkeissä.

– Lady Gaga haluaisi tehdä kanssani rohkean musavideon, jossa hän esittää minulle Britney Spearsin kanssa strippitanssin. Gagan mielestä ansaitsen yksityisen strippiesityksen. Olen niin otettu koko asiasta, Charlie Sheen kertoi Daily Beast -lehdelle.

Charlie Sheen on ollut kolme kertaa naimisissa Donna Peelen, Denise Richardsin ja Brooke Muellerin kanssa. Miehen mukaan hän on kokeillut deittailla useiden tyttöjen kanssa samaan aikaan. Ryhmäseurustelu on kuitenkin hänen mielestään liian vaikeaa. Sheen seurusteli taannoin pornotähtien Bree Olsonin ja Natalie Kenlyn kanssa samaan aikaan. Naiset asuivat tähden kotona vuonna 2011.

Charlie Sheen on hyvissä väleissä entisten vaimojensa kanssa. Bond-kaunotar Denise Richards paljasti äskettäin hoitavansa usein Brooke Muellerin ja Charlie Sheenin yhteisiä kaksospoikia. Miesnäyttelijä on auttanut päihdeongelmista kärsivää Brooke Muelleria muun muassa rahoittamalla poikiensa äidin vieroitushoitoja. Charlie Sheenistä tulee pian isoisä, sillä hänen 28-vuotias esikoistytär Cassandra on raskaana.