Kohuväite: Justin Bieber petti Selena Gomezia?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber tunnetaan tatuointien ystävänä, sillä poppari on koristellut ihoaan jo lukuisilla ihomaalauksilla. Mies erosi äskettäin kahden vuoden seurustelun jälkeen tyttöystävästään Selena Gomezista.

Nyt suhteen päättymisestä on tullut julkisuuteen uutta tietoa. Star-lehden saaman informaation mukaan Justin Bieber olisi nimittäin pettänyt näyttelijärakastaan 22-vuotiaan sairaanhoitajaopiskelija Mily Jensonin kanssa. Seksihurjastelun kerrotaankin olleen viimeinen pisara poikaystävänsä flirttailevaan käytökseen kyllästyneelle Gomezille.

18-vuotias popsensaatio vietti väitteiden mukaan villin illan Beverly Hillsin Four Seasons -hotellissa Mily Jensonin ja räppäriystävänsä Lil Twistin kanssa. Joukko nautiskeli illan aikana muun muassa McDonald’s-pikaruokalan antimia ja poltti kannabis-huumetta. Bileet jatkuivat vielä Justinin 6,6 miljoonan dollarin luksuskodissa.

Bieberin kerrotaan avautuneen muille rakkaudestaan tatuointeihin ja Xanax-lääkkeeseen. Boyfriend-hittikappaleen laulaja hurmasi humaltuneen sairaanhoitajaopiskelijan romanttisilla elkeillään, minkä jälkeen joukko palasi hotelliin. Siellä pari intoutui lemmenpuuhiin.

– Justin yllätti tytön kertomalla, että haluaa maistaa häntä. Bieber alkoi suudella hänen koko kroppaansa. Sitten hän riisui tytön vaatteet ja he harrastivat seksiä, kertoi sisäpiirin lähde haastattelussa.

Bieberin kerrotaan pitäneen yhdynnän ajan vaatteet päällään. Hän sanotaan vaikuttaneen seksin jälkeen välinpitämättömältä rakastajaansa kohtaan, vaikka Mily olisi toivonut enemmän hellyyttä. Neito väittää, että luuli poptähden olevan tapahtuneen aikaan sinkku.