Clea DuVall tuli kaapista? Suuteli naisen kanssa puistossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijätär Clea DuVall on esiintynyt uransa aikana kymmenissä elokuvissa, mutta läpimurtoa Hollywoodin tähtikaartiin ei ole vielä tapahtunut. Elokuvatähti nähdään muun muassa Ben Affleckin ohjaamassa, palkitussa Argo-elokuvassa.

Nyt 35-vuotias Clea DuVall on aiheuttanut spekulaatiota seksuaalisesta suuntautumisestaan uusimpien paparazzikuviensa vuoksi. Näyttelijätär nimittäin ikustettiin viikonloppuna valokuvaajien kameroille suutelemassa tuntemattoman naisen kanssa puistossa.

Clea DuVall nähdään X17-sivuston ikuistamissa otoksissa suutelemassa ruskeahiuksisen naisen kanssa nurmikolle asetetun huovan päällä. Neitokaiset näyttivät viihtyvän toistensa seurassa, sillä he suutelivat toisiaan uteliaista silmäpareista huolimatta. Näyttelijätär ei ole puhunut seksuaalisesta suuntautumisestaan mediassa, mutta hänen epäillään olevan biseksuaali tai lesbo.

Kalifornian Los Angelesissa varttunut Clea DuVall on näytellyt lukuisissa elokuvissa bi- ja lesborooleja. Näyttelijätär paljasti taannoin, ettei hän välitä siitä, jos ihmiset pitävät häntä lesbona. DuVall on esiintynyt muun muassa Heroes-sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella. Hänen tunnetuimpia roolejaan on nähty elokuvissa The Faculty, Girl, Interrupted ja The Grudge.