SWAT-tiimi teki rynnäkön Kardashianien kotiin: ”Törkeä ja vaarallinen pila”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lukuisat julkkistähdet ovat joutuneet viime aikoina pilailijoiden uhreiksi. Viranomaiset pidättivät äskettäin erään 12-vuotiaan pojan, jonka epäiltiin soitelleen pilapuheluita muun muassa Justin Bieberille ja Ashton Kutcherille. Pojan pilasoitot aiheuttivat poliisioperaation Bieberin luksuskartanoon.

Nyt erään pilailijan soittama hätäpuhelu on aiheuttanut massiivisen poliisioperaation Kardashianien realityperheen Los Angelesissa sijaitsevassa kodissa. Viranomaiset saivat perjantaina hätäpuhelun, jonka mukaan Kardashianien vanhassa Malibussa sijaitsevassa kodissa olisi tapahtunut ampumavälikohtaus.

Poliisien saavuttua paikalle he huomasivat lukaalin olevan tyhjillään, minkä jälkeen he ajoivat Kardashianien Hidden Hillsin kotiin. Perheen emäntä Kris Jenner olikin täysin hämillään siitä, kun 15 poliisia seisoi heidän ulko-ovensa edessä. Paikalle tuli myös SWAT-erikoistiimi ja kolme helikopteria, jotka etsivät alueelta ampujaa.

Sittemmin selvisi, että kyseessä oli pilasoittajan aiheuttama väärinkäsitys. Kim Kardashian kommentoi tapahtunutta Twitter-blogissaan. Realitytähden mielestä pilapuheluissa ei ole mitään hauskaa, sillä ne aiheuttavat vaaratilanteita ja vääriä hälytyksiä viranomaisille.

– Nämä pilapuhelut EIVÄT todellakaan ole hauskoja. Ne ovat vaarallisia. Ihmiset voivat joutua pidätetyiksi niiden takia, Kim Kardashian kirjoitti Twitter-blogissaan.

Kardashianit ovat joutuneet aiemminkin pilailijoiden kohteeksi. Viime vuonna sosiaaliviranomaiset vierailivat julkkisperheen kotona, koska pilasoittaja väitti Kendall ja Kylie Jennerin olevan henkisessä ja fyysisessä vaarassa. Pilailijan mukaan perheen nuorimmat sisarukset ovat stressaantuneita. Huijaus kuitenkin selvisi nopeasti.