Annasophia Robb ja Austin Butler suutelivat kuvauksissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijätär AnnaSophia Robb on parhaillaan kovassa nosteessa, sillä hänet nähdään tänä vuonna The Carrie Diaries -televisiosarjan päätähtenä. Ohjelmassa teini-ikäinen neitokainen näyttelee Sinkkuelämää-hittisarjasta tutun Carrie Bradshaw’n nuorta versiota.

Nyt 19-vuotias AnnaSophia Robb on ikuistettu paparazzikuviin The Carrie Diaries -televisiosarjan kuvauksissa. Vaalea kaunotar nähdään kuvissa suutelemassa Disney-tähti Vanessa Hudgensin poikaystävää Austin Butleria. Vaikka kyseessä onkin vain näytelty suudelma, heidän voisi kuvitella olevan pariskunta myös tosielämässä.

AnnaSophia Robb on yksi lupaavimpia teinitähtiä. Coloradosta kotoisin oleva näyttelijätär on tullut tunnetuksi rooleistaan muun muassa elokuvissa Jali ja suklaatehdas, Silta salaiseen maahan ja Jumper. AnnaSophia Robb näyttelee vuonna 2011 julkaistussa tositapahtumiin perustuvassa Soul Surfer -elokuvassa surffari Bethany Hamiltonia, joka menetti kätensä hain hyökkäyksessä.