Ashton Kutcher esiintyy Steve Jobsina Applen konferenssissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viihdemaailma sai viime kesänä uuden Hollywood-unelmaparinsa, kun 70’s Show -hittisarjan tähdet Ashton Kutcher ja Mila Kunis julkistivat seurustelusuhteensa. Kutcherin elämässä ei liene muutenkaan valittamista, sillä Forbes-lehti nimesi hänet viime vuonna parhaiten tienaavaksi televisiotähdeksi.

Entinen 70’s Show -tähti nähdään tänä vuonna valkokankaalla Apple-teknologiajätin edesmenneen perustajan, Steve Jobsin, roolissa tositapahtumiin perustuvassa elokuvassa jOBS. Daily Mail -lehden mukaan Ashton Kutcher tulee esiintymään tietotekniikkaguruna kuitenkin myös valkokankaan ulkopuolella. Hän nimittäin tulee näyttäytymään Jobsina myös tammi-helmikuun vaihteessa järjestettävässä Applen Macworld-konferenssissa.

Macworld-tapahtumassa esitellään perinteisesti Applen uusia tuotteita. Esimerkiksi iPhone teki ensiesiintymisensä konferenssissa vuonna 2007. Steve Jobs esiintyi Macworldissa viimeistä kertaa vuonna 2009, sillä tämän jälkeen hänen kuntonsa alkoi heikentyä liikaa. Ashton Kutcherin kerrotaan eläytyneen edesmenneen Apple-gurun rooliin tulevassa elokuvassa varsin hyvin.