Blockfest nähdään myös televisiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen merkittävimpiin hiphop-alan tapahtumiin lukeutuva Blockfest nähdään pian myös televisiossa. Kutonen esittää koosteen viime kesänä järjestetystä Blockfest-kaupunkifestivaalista. Lavalla nähdään esimerkiksi Jukka Poika, Cheek ja Rähinä Live.

Viime kesänä Tampereen Ratinanniemellä viidennen kerran järjestetty Blockfest-kaupunkifestivaali keräsi yhteen huippuartistit niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Mukana festareilla oli koko kotimaisen hiphopin tähtikaarti Jukka Pojasta Cheekiin, Stigiin ja Rähinä Live -spektaakkeliin Fintelligensin johdolla. Blockfestin estradeilla esiintyivät myös mm. amerikkalaiset legendat Ice Cube ja Talib Kweli.

Kutonen esittää perjantaina 1. helmikuuta puolen tunnin mittaisen koosteen tapahtumasta. Huippuartistien live-esitysten lisäksi koosteessa nähdään esimerkiksi mielenkiintoisia artistihaastatteluja. Ohjelma uusitaan tämän jälkeen useita kertoja.