Coco haluaa vauvan – ammattikin jo tiedossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Realitymaailman ylivoimaisesti muodokkain povipommi Nicole ”Coco” Austin tunnetaan erityisesti räppäri Ice-T:n vaimona. Neitokainen on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa pettämishuhujen ja rohkeiden kuviensa vuoksi. Coco tarjoaa faneilleen silmänruokaa muun muassa Twitter-otoksillaan.

Nyt 33-vuotias Coco on kertonut iloisen perheuutisen ihailijoilleen. Naisen mukaan hän nimittäin suunnittelee perheen perustamista aviomiehensä Ice-T:n kanssa. Pariskunnalla ei ole vielä yhteistä jälkikasvua, kun taas räppärillä on edellisistä suhteistaan kaksi lasta. Silikonirintainen Coco kertoi haaveilevansa tyttövauvasta.

– Haluan pikkutytön! Meillä on jo hänelle nimi, Chanel. Hänestä tulee asianajaja. Opettaisin häntä kävelemään korkokengillä ja laittamaan hiuksia, Coco kertoi In Touch -lehdelle.

Nicole ”Coco” Austin ja räppäri Ice-T tähdittävät yhdessä Ice Loves Coco -realitysarjaa. Pariskunta on ollut yhdessä jo 12 vuoden ajan. He menivät naimisiin vuonna 2001 Las Vegasissa. Rakastavaisilla on kaksi bulldoggia, Maximus ja Spartacus. Aviopari asuu muun muassa New Jerseyn Edgewaterissa.