Kim Kardashianille miljoonatarjous lapsensa valokuvasta – kieltäytyi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpien julkkispariskuntien joukkoon lukeutuvan Kimyen, eli Kim Kardashianin ja Kanye Westin, kerrottiin vastikään odottavan yhteistä vauvaa. Lapsi on julkkis jo ennen syntymäänsä, sillä pariskunnan vauvaa koskevat uutiset ovat viime aikoina olleet runsaasti esillä mediassa.

Kimin ja Kanyen esikoisen valokuvat kiinnostaisivat epäilemättä useita lehtiä, ja parille onkin tarjottu rahakkaita sopimuksia tulevan vauvan ensimmäisistä valokuvista. Newyorkilaisen Daily News -lehden mukaan Kim ei kuitenkaan halua tehdä rahaa lapsellaan. Ensimmäinen valokuva vauvasta tullaankin todennäköisesti näkemään julkisuudessa tähden Twitter-tilillä.

Pariskunnan kerrotaan kieltäytyneen lehden tarjoamasta kolmen miljoonan dollarin, eli noin 2,3 miljoonan euron yksinoikeudesta julkaista ensimmäiset kuvat vauvasta. Kim on myös kertonut, että haluaa pitää lapsensa erossa julkisuudelta ainakin ensimmäisen kuuden kuukauden ajan.

Kim Kardashian on ollut kahdesti naimisissa; ensin Damon Thomasin ja sitten Kris Humphriesin kanssa. Jälkimmäinen avioliitto kesti vain 72 päivän ajan. Realitytähden mukaan hän ryntäsi naimisiin Humphriesin kanssa, koska hän halusi perustaa nopeasti perheen ja hankkia lapsia. Arkielämä ei kuitenkaan sujunut toivotulla tavalla. Kardashian tienasi häillään yli kymmenen miljoonaa dollaria, sillä hääseremoniasta tehtiin televisiospektaakkeli.